Välkomna in till butiken!

I butiken hittar du Pernilla och Ida som gärna hjälper dig att hitta det du söker.

  • Har lampan i ugnen gått sönder?

  • Dags för nya vitvaror?

  • Letar du present till något?


Kom in så hjälper vi dig!

Testkök, elektrolux,

Nyheter och kampanjer

Kika in på vår Instagram och Facebook för att se våra senaste nyheter. Där hittar ni våra egna kampanjer, produktnyheter och lite annat smått & gott från vår vardag! 

Ny kampanj v. 19-20!

Våren gör entré och värmen är påväg! Just nu har vi extra bra priser på portabla AC och luftrenare i butiken. Men vad är våren utan en kopp kaffe i solen? Därför har vi även flera utvalda kaffebryggare till extra pressade priser. 

Vi har även fler riktigt bra produkter till kampanjpris i butiken då vi just nu vårstädar för att få plats med alla nyheter som kommer. Så välkommen in till oss för att se vad vi har att erbjuda!

Nyheter och priser på Electrolux Shop

På Electrolux shops hemsida hittar du det senaste kampanjbladet och hela vårt utbud av vitvaror, dammsugare och hushållsmaskiner.

Klicka på knappen nedan för att komma till det senaste kampanjbladet på Electrolux Shops hemsida.

Nu kan vi erbjuda delbetalning i samarbete med Wasa Kredit

Som Electrolux shop-butik kan vi nu erbjuda finansiering i samarbete med Wasa Kredit. Det ger dig som kund möjlighet att dela upp din betalning eller skjuta upp betalningen i 3 månader. 

Läs mer om erbjudandet och alla villkor på Electrolux Shops hemsida 

Vi är din lokala Electrolux Shop butik

Service

Hos oss får du hjälp hela vägen. Stort som smått så gör vi allt för att hjälpa våra kunder. Köper du produkter hos oss får du hjälp från beställning till installation.

Experter

Med över 25 års erfarenhet av vitvaruförsäljning så vågar vi kalla oss experter inom området. Vi svarar gärna på dina frågor för att se till att hitta rätt produkt för just dig.

Lokalt

Inne på Electrolux Shops hemsida hittar du delar av vårt utbud. Det vi inte har inne i butiken kan vi beställa och få hem inom ca 2 dagar.

Alltid hos oss

5 års garanti

Hos oss får du alltid 5 års garanti på vitvaror från Electrolux och AEG.

Reservdelar

Kom in till oss så hjälper vi dig hitta reservdelar och tillbehör till dina Electrolux produkter.